Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

1 284 000 Kč

  • 1 500 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

5 634 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti 20523
Plocha užitná 856 m²
Datum vložení 29. února 2024
Plocha celková 856 m²

Popis nemovitosti

Dovoluji si Vám nabídnout pozemek v obci Loukov u Bystřice pod Hostýnem . Jedná se o pozemek o celkové výměře 856m2. Dle územního plánu je zde možná výstavba rodinných domů. Nemovitost disponuje vlastní studnou a elektrickou přípojkou na hranici.
Obecní vodovod a kanalizace jsou v dosahu. Pozemek se nachází v centru obce. K pozemku vede obecní komunikace. V obci veškerá základní občanská vybavevost- MŠ-120m, Obecní úřad 150m, pošta, ZŠ. Tento pozemek nabízí skvělou příležitost pro vytvoření vlastního domova dle vašich představ. Využijte tuhle jedinečnou možnost a stavte svůj vysněný dům na tomto malebném místě.
Tento pozemek je vhodný pro ty, kteří touží po vlastním domově a chtějí si ho vytvořit přesně podle svých představ. Na zmíněném pozemku je možné postavit rodinný dům na klíč dle Vašich požadavků/viz vizualizace.
Dopravní dostupnost-Bystřice pod Hostýnem-5km, Holešov-16km. Nemovitost je možno financovat pomocí hypotéky s úrokovou sazbou již od 5,9%, kterou vám v případě zájmu zdarma vyřídíme. Nezávazná a bezplatná konzultace s naším specialistou. Výborná investiční příležitost. Pro bližší informace volejte.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Bohdan Buzek
Bohdan Buzek
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Bohdan Buzek
Bohdan Buzek
zobrazit telefon