Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

Reality v nabídce makléře Petr Růžička, DiS.

Petr Růžička, DiS. právě teď nabízí 6 nemovitostí

Pronájem garáže 17 m² Znojmo, Pasířská

Nabízíme k pronájmu zděnou garáž s elektřinou v uzamčeném dvoře v Pasířské ulici přímo v centru. Ve dvoře se nachází pouze garáže. Volná od května. Pro více informací volejte makléři. Kauce a provize 1 nájem.

Pronájem zahrady 1 217 m² Vrbovec,

Nabízíme k pronájmu pozemek určený na zahradu nebo chov zvířat u Vrbovce poblíž státní silnice. Pozemek je oplocený, jsou na něm 2 menší sklepy. V plánu je i obecní vodovod. Bez elektřiny. Kauce 1 nájem. Pro více informací kontaktujte makléře.

Prodej bytu 3+kk 85 m² Brno, Francouzská

Nabízíme k prodeji poslední nový byt 3kk v novém domě s výtahem na Francouzské ulici v Brně, nedaleko centra. Byt 3kk má výměru 72m2 a terasu 14m2, se sklepem a vlastní zahradou 30m2 patřící k tomuto bytu. V domě je i kolárna a podzemní parkoviště s možností odkupu parkovacího místa a zahrada ve dvorním traktu. Vytápění zajišťuje domovní kotelna, vytápění je radiát

Prodej stavební parcely 663 m² Vrbovec,

Nabízíme k prodeji pozemek určený územním plánem k výstavbě domu k bydlení. Pozemek je obdélníkového tvaru (15x48m), možnost připojení na elektřinu, obecní vodu, pevný internet a TV od O2. Obec spadá administrativně pod Vrbovec, díky klidnému místu vhodné i pro lidi upřednostňující klid venkova. Vzdálenost do centra Znojma 12km, na hraniční přechod Hatě 9km. Pro více informací volejte makléři.

Prodej komerčního pozemku 158 m² Hodonice, Polní

Nabízíme k prodeji stavební pozemek určený k výstavbě objektu např. garáže, dílny, sklepa, lisovny apod. Na pozemku byl odtěžen svah, přivedena elektřina, vypracovaný projekt na vodovodní šachtu. V silnici je vedena kanalizace a plyn. Pozemek je ve tvaru "L" , šířka pozemku je 6m, po 15m pokračuje doleva dalších 10m. Pro více informací i zájmu o prohlídku volejte makléři.

Nemovitosti dle okresu