Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

5 800 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

big left
big right
Nemovitost nabízí
David Váňa

25 450 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Vlastnictví soukromé
Patro 2.
ID nemovitosti 2153729321
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před 13 dny
Plocha užitná 59 m²

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení nabízím k prodeji světlý a prostorný cihlový byt o velikosti 2+1 v osobním vlastnictví na ulici Kamenná v širším centru Brna. Byt o výměře 59 m2 se nachází ve 2. patře a skládá se z obývacího pokoje (22 m2), pokoje (18 m2) a kuchyně (12 m2). Součástí prodeje je také sklep.

V roce 2018 prošel byt kompletní rekonstrukcí, během které byly provedeny nové omítky a instalována nová elektroinstalace v celém bytě. V obývacím pokoji a ložnici jsou původní repasované parkety, zatímco v kuchyni byla položena nová podlaha s marmoleem. Dále byla nainstalována nová kuchyňská linka, rekonstruována koupelna, vyměněny odpady, stupačky a okna za plastová. Topení a ohřev vody zajišťuje kombinovaný plynový kotel.
V plánu je do dvou let instalace výtahu, což zvýší hodnotu nemovitosti a pohodlí obyvatel.

Výhodou tohoto bytu je jeho umístění v klidné části centra Brna, což umožňuje klidné bydlení s veškerými výhodami města na dosah. V bezprostřední blízkosti bytu se nachází nová náplavka s cyklostezkou a kolonádou, která bude dokončena v dohledné době, což přináší nekonečné možnosti pro odpočinek a volnočasové aktivity. Díky orientaci na jižní stranu je byt slunný a zároveň přináší tepelné úspory.
Uvedená cena neobsahuje právní servis a provizi. Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl majitelem předložen. V souladu s novelou zákona o hospodaření s energií uvádíme energetickou třídu G.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (41)
small left
small right