Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

10 980 000 Kč

C

Úsporná

  • včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
big left
big right
Nemovitost nabízí
Ing. Silvie Vokřálová

48 180 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Terasa
Příjezdy Dlažba
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost C - Úsporná
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Inženýrské sítě Kabelová TV
ID nemovitosti 8241218
Stav nemovitosti Bezvadný
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Parkování Garáž
Datum vložení před 10 dny
Plocha užitná 110 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji luxusní byt v krásné, žádané a klidné lokalitě ulice Optátova, Brno - Jundrov. Tato exkluzivní nemovitost nabízí úplně vše - krásné bydlení uprostřed přírody, pohodlí, kousek do města, veškerou občanskou vybavenost, sportovní vyžití a parkování. Je ideální jak pro rodiny s dětmi, tak i pro starší lidi, díky snadné dostupnosti bytu.

Jedná se o světlý, prostorný byt, zařízený ve stylu "Provance", o velikosti 3 + KK, který se nachází v přízemí v novostavbě cihlového domu a disponuje velkou, osázenou terasou. Z terasy je výhled na stromy, řeku a Jundrovskou pláž "Prachejle", která se nachází asi 100m od domu. Výhodou tohoto bytu je především to, že nabízí výhody bydlení jak v bytě, tak v rodinném domě: autem si můžete zajet přímo před vchod a vyložit těžké nákupy, byt je v přízemí, takže nemusíte nosit tašky nikam daleko, je zde hodně úložných prostor na sportovní potřeby, dům je postaven v kopci, takže terasa je vyvýšená, tím pádem máte soukromí. A díky společenství vlastníků jednotek nemáte starosti s opravami a údržbou.

Celková užitná plocha je 110,3m2, z toho 35,1m2 je zelená osázená terasa. K bytu náleží sklep (3,2 m2) a garážové stání.

Při vstupu do bytu je prostorná předsíň (11,2 m2) s velkou vestavnou skříní, originální starožitná skříň a velké dřevěné vyřezávané zrcadlo. Vlevo je komora (2,9 m2), kde je sušička a úložný prostor. Dále je zde vstup do dětského pokoje (12,6 m2). Vpravo od vstupních dveří je samostatný záchod (1,4 m2) , vedle koupelna s vanou (4,2 m2), naproti vstup do ložnice (12,6 m2). Vedle ložnice je prostorný obývací pokoj (26,1 m2) s kuchyňským koutem (5,5 m2). Z každého pokoje je velké francouzské okno se vstupem na terasu. V celém bytě je laminátová plovoucí podlaha, v koupelně a na záchodě je dlažba. Okna jsou dřevěná.
Kuchyň je plně vybavená (vestavný sporák, trouba, myčka, lednička, mrazák), v obýváku je rozkládací sedačka a nábytek z masivu na míru. V ložnici a v dětské pokoji jsou nové matrace Dřevočal Lima (90x200). Na terase je k dispozici posezení - dřevěný stůl a polohovací židle s podsedáky, houpací síť, je zde prostor i pro trampolínu nebo bazén. Terasa disponuje i vyvýšeným záhonem ze suché kamenné zídky, kde si můžete pěstovat bylinky, květiny, jahody atd.
K bytu náleží parkovací stání v přízemí domu, sklep a společné prostory pro úschovu kol nebo kočárku.

Lokalita je velice žádaná, protože je kousek řeka s možností koupání (100m), obora Holedná (500m), MHD (150m), školy, školky, obchody, pošta, restaurace, široké sportovní vyžití pro děti i dospělé - sportovní areál Hroch, sportovní areál Káčata, beach volejbal, troje tenisové kurty, 2 fotbalové hřiště, vodní sporty - Watter element, kanoistika, pod domem je cyklostezka, kterou se dostanete buď na Brněnskou přehradu nebo k Olympii a dále.

Asi 5 min chůze jsou obchody (potraviny, drogerie, pošta) a mateřská škola na Dubové. V Jundrově jsou další 2 soukromé školky. Základní škola Jasanová a Rozmarýnová jsou asi 10 min chůze.

Tato nemovitost a prostředí je skutečným skvostem, který osloví i ty nejnáročnější.

Pokud máte zájem o prohlídku, neváhejte nás kontaktovat. Těšíme se na vaši zprávu a příležitost nemovitost představit.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (34)
small left
small right