Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

230 705 Kč

1 012 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti 5887
Plocha celková 5 916 m²
Plocha zastavěná 5 916 m²
Datum vložení před 14 dny
Plocha obytná 5 916 m²
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 5 916 m²

Popis nemovitosti

Jedinečná nabídka prodeje orné půdy nacházející se v katastrálním území Stonařov v okrese Jihlava.

Zapsán je na listu vlastnictví pod číslem parcely 1213/4 na LV 703. Celková výměra pozemku činí 11 831 m2, výměra která je předmětem prodeje pak činí 5 916 m2 a celá je tvořena ornou půdou.

Obec Stonařov leží 15 km jižně od Jihlavy. Okolí tvoří překrásné lesy. Geomorfologicky je oblast součástí Česko-moravské subprovincie, konkrétně Křižanovské vrchoviny a jejího podcelku Brtnická vrchovina, v jehož rámci spadá pod geomorfologický okrsek Puklická pahorkatina.

Cena za tuto ornou půdu je stanovena na 39 Kč za metr čtvereční, což představuje skvělou investiční příležitost pro zemědělské společnosti a další zájemce.

Pokud jste zaujati touto nabídkou a rádi byste získali další informace, neváhejte kontaktovat našeho zkušeného makléře. Pro účely komunikace jsou níže uvedeny jeho kontaktní údaje.

Příležitost jako je tato se neobjevuje často, proto neváhejte a zkontaktujte nás co nejdříve. Nezaujala vás tato konkrétní nabídka? Vyplňte nezávaznou poptávku na našich webových stránkách a budete pravidelně dostávat nové nabídky e-mailem.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (7)
small left
small right