Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

2 895 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Josef Klement

12 703 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Silnice
ID nemovitosti V3380BL036
Datum vložení před 13 dny

Popis nemovitosti

Se souhlasem majitele Vám nabízíme k prodeji stavební pozemek ve Štěpánově nad Svratkou o výměře 2 019 m2. Jedná se o pozemek zhruba obdélníkového tvaru o rozměrech cca 90 x 22 m, na rovině až mírném svahu jižní expozice, dobře přístupný z veřejné komunikace se zpevněným povrchem (vlastník Městys Štěpánov). Elektřina se nachází u komunikace při severní hranici pozemku, prodloužení vodovodu a kanalizace je až na úroveň pozemku naplánováno jiným stavebníkem, vedení plynu končí v místní komunikaci cca 80 m od pozemku u domů, které stály za plynofikace v 90tých letech minulého století. V platném územním plánu obce (viz příloha) je pozemek zařazen do ploch pro rodinné bydlení, dle sdělení stavebního úřadu v Bystřici n.P. lze na pozemku postavit dva rodinné domy.

Žádný pozemek s podobným potenciálem využití se v okolí nenabízí - jeho výhodou je lokalizace v krásné přírodě předhůří Českomoravské vysočiny, přitom v dojezdové vzdálenosti větších měst. Rozsáhlý lesní komplex umožňující relaxaci je v těsném sousedství pozemku, řeka Svratka vzdálená pět minut chůze, hustá síť cyklostezek a množství zajímavostí v okolí (hrad Pernštejn, zřícenina hradu Zubštejna, národní přírodní památka Švařec, ledopády u Víru, obora Borovec…) nabízí nepřeberně možností trávení volného času.

Štěpánov nad Svratkou je klidná a vyhledávaná lokalita s bezproblémovou dostupností jak do nedaleké Nedvědice, Bystřice nad Pernštejnem nebo Tišnova, tak do Brna vzdáleného 47 km. Autobusová zastávka je pět minut chůze od pozemku, vlak staví v Nedvědici vzdálené 6 km. Ve Štěpánově je dostupná základní občanská vybavenost, komplexní rozsah služeb potom v nedaleké Bystřici nad Pernštejnem.

Pro více informací nebo sjednání termínu prohlídky neváhejte kontaktovat realitního makléře.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Josef Klement
Ing. Josef Klement
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Josef Klement
Ing. Josef Klement
zobrazit telefon