Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

1 180 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Bc. Petr Motyčka
1 hlas

5 178 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V, 400 V
Konstrukce Jiná
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 52 m²
Kanalizace Žumpa, septik
ID nemovitosti 388656
Plocha celková 298 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva
Datum vložení před 15 dny
Plocha užitná 48 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji chatu v rekreační oblasti Lučina se zastavěnou plochou 52m2. K chatě patří pozemek o evidované výměře 246m2. Pokud hledáte chatu v této oblasti s vlastním pozemkem, pohodlnou příjezdovou cestou a možností upravit si ji podle svých představ, neváhejte a čtěte dál.
Nabízená chata je ve velmi zachovalém a udržovaném stavu. Stojí na pevných základech a je částečně podsklepená. Sklep jde využít na uložení čehokoliv.
Vstup je po pár schodech do prosklené verandy, na které můžete trávit čas v případě nepříznivého počasí nebo si tu užít první raní kávičku.
V kuchyni stojí sporák na tuhá paliva, na kterém se dá uvařit bramboračka z hub, které nasbíráte při procházkách v okolí chaty a najdete zde i dostatek prostoru pro stolování.
Z kuchyně se jde do ložnice, která stejně jako kuchyň, má užitnou plochu cca 8m2.
Obývací pokoj (cca 17m2) je prosvětlen dvěma okny a je zde připraven východ na případnou terasu. Střecha chaty je plechová a veškerá dešťová voda z ní, je svedena do betonových jímek pod úrovní terénu, ze kterých je možné ji použít jako užitkovou vodu pro provoz chaty. (Je potřeba instalovat čerpadlo a udělat přívod vody do chaty). Chata má vlastní odpadní jímku. Samozřejmostí je napojení chaty na elektrickou energii, která je kompletně rozvedena po celé chatě.
Na pozemku u chaty je dostatek prostoru pro parkování auta, umístnění houpačky, ohniště a třeba i na hru dětí nebo vnoučků.
Oblast "Lučina" je velmi žádanou lokalitou pro trávení volného času. Příjemnou procházkou přijdete k samotné nádrži Lučina, u které je několik možností občerstvení. Stejně tak v blízkosti najdete rozhlednu Travičná, od které vede několik trailů (ocení příznivci jízdy na horských kolech) a neměl bych zapomenout na salaš Travičná, a zbytek už můžeme probrat na prohlídce chaty.
Prohlídkový den se uskuteční v pátek 24.5.2024 a pokud nám bude přát počasí možná bude i překvapení. Zavolejte, popřípadě napište a domluvíme si konkrétní čas vaší prohlídky.
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Bc. Petr Motyčka
Bc. Petr Motyčka
80 %

1 hodnocení

zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Bc. Petr Motyčka
Bc. Petr Motyčka
zobrazit telefon