Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

9 377 700 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

41 149 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V, 400 V
Konstrukce Zděná
Parkování Garáž, Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha zastavěná 182 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Balkon, Terasa
ID nemovitosti 061N057715
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet, Plyn
Datum vložení před 15 dny
Plocha užitná 439 m²

Popis nemovitosti

Často slýchám od zájemců, že by si přáli mít svůj vysněný dům kousek od Brna, nejlépe u lesa, ale ne zrovna na samotě. Samozřejmě aby byly dostupné veškeré služby, jako jsou školy, zdravotní střediska, obchody apod. A právě takový, vám nyní nabízíme.
Původní zděná stavba na pozemku o celkové výměře 578 m2 z roku 1995 byla zdařile zrekonstruována v roce 2017. Zároveň byl dům v horním patře rozšířen o další dvě obytné místnosti s koupelnou a toaletou. Dispozice je nyní 6 +2kk, tedy šest místností dvě kuchyně, tři koupelny a tři toalety, přičemž dvě hlavní místnosti disponují každá plochou 37 m2. Z tohoto výčtu je patrné, že může sloužit rozvětvené rodině tak, aby každý její člen měl velkou míru soukromí. K výčtu benefitů patří rovněž příjezd na pozemek ze dvou stran a možnost parkování až 8 vozů. Jeden v garáži, která je součástí domu, druhý v samostatně stojící garáži na pozemku, dva pod krytým stáním a dva ve vjezdu. Další dva vozy na pozemku za vjezdovou bránou.
Zastřešená terasa, přístupná ze dvou pokojů horního patra, má krásných 21 m2 a lze ji odstínit proti nízkému slunci žaluziemi na elektrický pohon. V přízemí v zadní části domu je další posezení s udírnou na dřevo a technickou místností na zahradní nářadí.
Podnikáte? Využijte spodní část domu se samostatným vstupem pro kancelář a horní patro k bydlení. Takto byl dům v počátku navržen.
Jak už bylo zmíněno, v bezprostřední blízkosti domu začíná les vedoucí severně od Moravského krasu. Lze jím projít přes Češkovice dále na Vavřinec a Sloup. Terén je zvlněný ideální pro milovníky procházek, běhu nebo pro nadšence jízdy na kole. Pouhých 200 m od domu totiž začíná cyklostezka a zelenou turistickou značku najdete 30 m za plotem
Neváhejte a domluvte si prohlídku tohoto mimořádného domu!

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (6)
small left
small right