Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

16 900 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • + provize RK, včetně právního servisu
big left
big right
Nemovitost nabízí
OK REAL

74 156 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 180 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 281
Plocha celková 339 m²
Plocha zastavěná 339 m²
Parkování Parkování na ulici
Datum vložení před 13 dny
Plocha obytná 180 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji samostatně stojící podsklepený rodinný dům - vilu, s výjimečným výhledem, nacházející se ve vyhledávané okrajové části jedné z nejatraktivnějších lokalit v obci Brno, k.ú. Jehnice. Dům o dispozici 4+2 (5+1) s vjezdem na pozemek, s možností parkovacích stání pro více vozidel, rozlehlou zahradou, dvěma terasami, venkovní pergolou s posezením, grilem, udírnou a okrasným jezírkem. Celková plocha pozemků 854m2, zastavěná plocha a nádvoří 339 m2, zahrada 515 m2, užitná plocha 180m2, bez 1.PP. Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě. Bezproblémová příjezdová komunikace. Vytápění ÚT plyn, karma na ohřev vody, litinové radiátory, voda, kanalizace obecní, elektřina převážně nová v mědi, okna plastová, částečně původní kastlová, podlahy dlažba, plovoucí podlahy.
Dispozice:
1.PP - sklepní prostory, dílna, kotelna, sklep
1.NP - vstupní předsíň, vstup do pokoje s menší kuchyňkou se vstupem na dvůr, velká čtvercová hala s velkým krbem, obývací pokoj s jídelnou, kuchyně se vstupem na terasu s výhledem na les a vstupem do zahrady, komora s orientací do dvora, koupelna s vanou a sprchovým koutem, WC oddělené, schody do 2.NP.
2.NP - hala, pokoj a ložnice (možnost přebudovat na kuchyň s jídelním koutem), vstup na terasu s krásným výhledem, otvor s možností vstupu na menší půdu. Dům je zděný - cihlový. Uvolnění dohodou. Více info v RK.

Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl zatím majitelem předložen. V souladu s právní úpravou proto uvádíme energetickou třídu G.


Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (50)
small left
small right