Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

6 950 000 Kč

C

Úsporná

  • včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
big left
big right
Nemovitost nabízí
Naďa Křížová

30 496 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 1127
Plocha užitná 113 m²
Balkóny Terasa
Datum vložení před 14 dny
Plocha zastavěná 138 m²
Bazény Venkovní
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost C - Úsporná

Popis nemovitosti

Dopřejte si bydlení s výjimečnou prosvětleností, královským prostorem a přírodou v těsné blízkosti! Objevte rodinný dům v Hostimi, obci ležící 30 minut jízdy od Třebíče i Znojma.

+ 4+kk
+ 138 m2
+ pozemek 816 m2
+ garáž 19 m2
+ kolaudováno v roce 2014
+ klidná lokalita obklopená přírodou
+ elektrická garážová vrata
+ bazén
+ velký sklep
+ zahradní kůlna

Dům byl kolaudovaný v roce 2014 a díky dispozičnímu řešení 4+kk s plochou 138 m2 je ideální volbou i pro vícečlenné rodiny.

Napříč domem prostupuje jedinečná prosvětlenost, kterou umocňuje okolní příroda dotvářející příjemný pocit vašeho nového domova.

Největší místností je obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na terasu. Kuchyňská linka na míru skvěle zapadá do rohu místnosti a je tak efektivně oddělená od obývací části. Prostor vám nebude chybět ani ve velké ložnici s vestavěnou skříní. Dostatek místa nabídnou také dva dětské pokoje. I v těch na vás čeká příjemná prosvětlená atmosféra. Moderní koupelna nabízí sprchový kout i vanu . Pro větší pohodlí je k dispozici i samostatná toaleta.

Volné chvíle si můžete užívat na terase. Ta je snadno přístupná i z obývacího pokoje a vyniká velkorysým prostorem. Současní majitelé ji využívali především jako místo pro koupání, ale záleží jen na vás, jak s ní naložíte. Terasu obklopuje zatravněná část pozemku s kůlnou a trampolínou.

Velkou výhodou tohoto domu je rozsáhlé podsklepení. Sklepní místnosti společně s technickou místností perfektně poslouží pro uložení veškerých nezbytností. V zimě pak oceníte možnost parkování v garáži s elektrickými garážovými vraty.

Dům je vytápěný podlahovým topením, které zajišťuje plynový kotel. Vodu ohřívá elektrický bojler.

Dům leží v klidné části obce Hostim. Ta je jen 10 km od Moravských Budějovic a 25 km od Znojma i Třebíče. Najdete zde mateřskou i základní školu, dětské a fotbalové hřiště, knihovnu a mim jiné třeba i hostinec. V blízkém okolí je řada rybníků a obcí prochází cyklostezka.

Zaujal vás tento dům? Ozvěte se mi a já vám ho ráda blíže představím na společné prohlídce. S financováním vám pomohou naši specialisté na hypoteční úvěry.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

small left
small right
Reklama

Možná se vám bude hodit