Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

11 490 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Petr Vičar

50 418 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti HRK24-21005
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 160 m²
Vlastnictví soukromé
Plocha zastavěná 243 m²

Popis nemovitosti

Na konci tiché slepé ulice s výhledem na malebnou Hanou leží rodinný dům, který je připraven uvítat nové majitele do svých prostor. Tento dům nabízí nejen útulnost a klid, ale i široké možnosti využití. Zastavěná plocha domu je 130 m, celková výměra pozemku, včetně zastavěné plochy je 1.206 m2. Dům je dispozičně řešen jako 6+kk a je z velké části podsklepený.
Dům má původní část se dvěma místnostmi, která jde použít i samostatně bez nutnosti průchodu obytnou částí a lze ji využít třeba i na kancelář nebo, po vybudování kuchyňského koutu, jako samostatnou bytovou jednotku 2+kk. Novější část domu je z roku 1990 a kolaudována byla v roce 2004. V přízemí má kuchyni s obývacím pokojem, jídelnu s balkonem a schodištěm do patra, kde jsou situovány 3 ložnice, z toho jedna s balkonem a druhá s terasou 8 m2, na chodbě je samostatná toaleta. V suterénu je kotelna, dvě větší místnosti a další skladovací prostory.
Na nádvoří se nachází objekt garáže se skladem na ovoce, celkem 30 m2 zastavěné plochy. V části za domem je okrasná zahrada, pergola s posezením a krásný bazén s protiproudem a ohřevem tepelným čerpadlem. Dále navazuje sad ve svažitém terénu, který je ve spodní části ohraničen potokem.
Dům je napojen na elektřinu, vodovod a plynovod. Kanalizace se v obci buduje a počítá se i s napojením tohoto domu. Na zahradě je také vlastní studna. Vytápění je řešeno ústředním topením z plynového kotle s možností přepojení na kotel na tuhá paliva. Energetický štítek je ve zpracování, proto zatím uvádíme hodnotu G.
Jedná se o velmi pěkné místo, které ocení především ten, kdo hledá naprostý klid pro své bydlení, nechce být daleko od Olomouce, ale zároveň v přírodě. Samotišky jsou samostatnou obcí, která nabízí svým obyvatelům veškerou občanskou vybavenost včetně školky, školy, lékaře, sportovního areálu, samoobsluhy atd. Obec je napojena na městskou hromadnou dopravu a obsluhuje ji linka autobusu č. 11 s vysokou frekvencí spojů.
Bližší informace k nemovitosti získáte na webu HRK nebo přímo u makléře zakázky..

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Petr Vičar
Petr Vičar
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Petr Vičar
Petr Vičar
zobrazit telefon