Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

3 950 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání

17 332 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod, Místní zdroj
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 400 V
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Ústřední - plynové
ID nemovitosti 6605
Plocha užitná 68 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Inženýrské sítě Plyn
Datum vložení před 14 dny
Plocha zastavěná 141 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme ve výhradním zastoupení k prodeji rodinný dům v klidné obci Voděrady nedaleko od Lysic a Kunštátu. Na kraj Brna do Řečkovic je to autem jen 25 minut a za nákupy a službami do Boskovic 10. Tento rodinný je původní venkovské řadové stavení 2+1 v klidném a čistém prostředí Boskovické brázdy kousek od lesa a je ideálním místem pro jednotlivce, pár nebo mladou rodinu hledající startovací bydlení v obci kde je výhodou základní škola a pro předškoláky dětské skupiny. V podstatě stačí vymalovat podle Vašeho vkusu a můžete se nastěhovat.
Tato nemovitost prošla částečnou rekonstrukcí a disponuje navíc sklepem s kopanou nevysychající studnou, prostornou půdou, další místností, která může sloužit jako sklad či dílna. Dům je napojen na veřejný vodovod, plyn, elektřinu (3 fáze) a obecní kanalizaci, což zaručuje veškeré moderní pohodlí a komfort. K jihu orientovaná zahrada může sloužit k Vašemu odpočinku a relaxaci, posezení jen tak s přáteli u kávy či sklenky vína z vlastního sklepa, nebo k pěstování zeleniny a k tomu zde na Vás již čeká i menší skleník. Vlastní studna umožňuje nejen neomezené zalévání zahrádky a když na ni napojíte i rozvody v domě a přidáte na střechu nějaký ten solární panel, tak se můžete koupat do sytosti a levně.
Interiér domu tvoří vstupní velkorysá chodba (původně průjezd) velký obývací pokoj, kuchyně, ložnice a prostorná koupelna. Nechybí samostatné wc. Vytápění je ústřední s plynovým kombinovaným kotlem a je možné i využít lokálního vytápění krbovými kamny. Obec Voděrady, leží v okrese Blansko a do Boskovic za nákupy a důležitým občanským vybavením je to autem, jak již jsem psal, 10 minut, do Blanska pak 15.
Před domem je možnost parkování až pro 3 osobní automobily, což je v dnešní době velkou výhodou. Cena nemovitosti je 3 950 000 Kč – o ceně je možné jednat.
Pokud hledáte funkční a útulné bydlení bez nutnosti dalších velkých investic do oprav, pak toto venkovské stavení je pro vás tou správnou volbou. Navíc tato nemovitost má potenciál pro budoucíí stavební vylepšení, modernizaci a rozšíření, ale to jistě nejlépe posoudíte Vy sami při prohlídce. Neotálejte a zavolejte či napište mi pro více informací a prohlídku této útulné nemovitosti.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

small left
small right