Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

9 000 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • + energie, provize
big left
big right
Nemovitost nabízí
Ondřej Jílek

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 16 dny
Plocha užitná 38 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Panelová
ID nemovitosti 247
Stav nemovitosti Dobrý

Popis nemovitosti

Realitní společnost IP Solution Real nabízí k pronájmu byt o dispozici 1+1 a celkové užitné ploše 38 m2, na ul. Slovácká v Břeclavi.

___Byt je v původním, avšak zachovalém stavu a jeho umístění v centru města nabízí veškerou občanskou vybavenost v krátké docházkové vzdálenosti. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí a díky výtahu je zcela bezbariérový. Kromě startovacího bydlení pro mladé je byt také vhodný pro osoby s omezenou schopností pohybu.

___Z chodby bytu jsou přístupné všechny místnosti. Obývací pokoj, koupelna se záchodem a kuchyně s jídelnou. Místo původní vany byl v koupelně instalován sprchový kout. Kuchyně zůstala původní, běžný plynový sporák byl nahrazen elektrickým a plyn byl zcela odpojen.

___O bytový dům je dobře postaráno. Prošel revitalizací v podobě zateplení, nový vstupních dveří, včetně kamerového systému ve společných prostorách. Nový je také výtah, který byt zpřístupňuje bezbariérově. Stoupací vedení je zmodernizováno také.

___Obytná místnost je orientována na jiho-východ, kuchyně s jídelnou pak na severo-západ. Byt se pronajímá plně vybavený.

___K bytu náleží skladovací kóje o velikosti 1,8 m2. Měsíční zálohy na provoz bytu činí 3 000 Kč. Celý byt je vyhříván radiátory s teplem z centrální kotelny v Cukrovaru. Na byt se tak nevztahuje kauza se skokovým navýšením plateb - Teplo Břeclav.

___Základní a mateřská škola Slovácká je vzdálena pouhou minutu chůze, nákupní centrum Břeclove se supermarketem Albert je vzdáleno 4 minuty pěší chůze. V okolí jsou také 3 lékárny, zubní klinika vzdálena 8 minut chůze, ve stejné vzdálenosti je také autobusové a vlakové nádraží.

Zaujal Vás tento byt? Tak neváhejte a kontaktujte mě. Rád Vás přivítám na společné prohlídce.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (1)
small left
small right