Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

6 100 000 Kč

C

Úsporná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Miroslav Němeček

26 766 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Datum vložení před 16 dny
Plocha obytná 62 m²
Energetická náročnost C - Úsporná
Balkóny Balkon
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 62 m²
ID nemovitosti 24-02-014
Stav nemovitosti Dobrý
Patro 3.

Popis nemovitosti

Toužíte po komfortu města a zároveň chcete mít blízko přírodu? Pak pro Vás bude tento byt dobrou volbou. Nachází se v okrajové části města, odkud to máte vycházkou nedaleko třeba na Medlánecký kopec či do Zamilovaného hájku. Nebo sednete na šalinu a bez přesednutí si dojedete k Brněnské přehradě či do ZOO. A pokud se Vám nebude chtít ven, můžete v klidu popíjet kávu a užívat si krásného výhledu ze svého balkonu.
Byt se nachází v třípatrovém cihlovém domě bez výtahu a má 2 neprůchozí pokoje. Na balkon se vchází z obývacího pokoje, v kuchyni je pak vestavěná spíž. K bytu také patří sklep (3m2) a k dispozici je i společná kočárkárna. Dům, ve kterém se byt nachází prošel částečnou rekonstrukcí - je zateplený a jsou zde plastová okna. Byt samotný je pak ideální pro ty, co si chtějí interiér uzpůsobit podle sebe od podlah až po obklady a vytvořit si tak svůj útulný domov.
Parkování je přímo před domem a za nákupy to je 5 minut autem do nákupního centra Globus v Brněnských Ivanovicích. A pokud máte děti, jistě Vás zaujme i zábavní centrum Šaškárna, které je vzdálené cca 5 minut pěší chůze.
Pokud Vás tato nabídka zaujala, neváhejte kontaktovat makléře. Kupní cena neobsahuje zprostředkovatelský poplatek ve výši 4% + DPH

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (32)
small left
small right